Kategóriák

A Termékek megvásárláshoz az alábbi fizetési és átvételi módok állnak rendelkezésre:

 

A Szolgáltató előzetesen tájékoztatja az Ügyfelet a Termék kiszállításának várható időpontjáról, azonban a Termékek szállításával kapcsolatos értesítések és közlések – különös tekintettel a szállítás várható időpontjára – csupán tájékoztató jellegűek, azok nem válnak a szerződés részévé. Ennek alapján sem a Szolgáltató, sem az Ügyfél nem fordulhat kártérítési igénnyel a másik félhez a szállítással kapcsolatban tett nyilatkozatokban, tájékoztatásokban rögzítettek meghiúsulása, illetve elmaradása esetén.

 

Javasoljuk, hogy a Termékek mennyiségi és minőségi átvétele a megrendelt Termékek kézbesítésekor lehetőleg a futár jelenlétében történjen meg az Ügyfél által. Ennek keretében az Ügyfél a csomag kibontásával egyidejűleg a futár jelenlétében meg tud győződni a Termék észlelhető hibáiról. Amennyiben az Ügyfél a csomag kibontásakor észleli, hogy a Termék sérült, esztétikai vagy egyéb hibával rendelkezik, köteles a Termék, illetve Termékek átvételét megtagadni, és a Terméket – az erre rendszeresített űrlap egyidejű kitöltésével – a futárral visszaküldeni. Előfordulhat, hogy nincs lehetőség a csomag futár előtt történő ellenőrzésére. Ilyenkor kérjük, hogy a csomagot az átvételt követően ésszerű időn belül szíveskedjenek ellenőrizni, és az esetleges szállítási sérülések észlelése esetén (törés, horpadás, szakadás stb.) ezt legkésőbb 3 napon belül jelezzék felénk.

 

A Szolgáltató a szállítást kizárólag Magyarország területére vállalja. 

 

 

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

 

A Szolgáltató lehetőséget biztosít a Vevő részére, hogy az általa megvásárolt termékeket személyesen átvegye, valamint elállási jogát személyesen is gyakorolhassa. Személyes átvételre, ill. elállásra minden esetben előzetes (telefonos, vagy írásbeli) egyeztetést követően kerülhet sor. Az átvétel helye: 2310 Szigetszentmiklós, Damjanich u. 18/A. (bejárat a Kinizsi utca felől).

 

A Szolgáltató felhívja az Ügyfél figyelmét, hogy a kerámia típusú (vagy egyéb törékeny), továbbá a nagyobb méretű/súlyú és amorf alakú (pl. 25 kg-os zsákos só, nehezebb öntvény tárcsa, üst, péklapát, szénvonó…stb.) termékek esetében a személyes átvétel javasolt, a szállítási sérülések elkerülése érdekében. Amennyiben a fent megnevezett tulajdonságok bármelyikével rendelkező termék esetében az Ügyfél szállítást vesz igénybe, a Szolgáltató ezen a ponton tájékoztatja az Ügyfelet, hogy az ilyen termékek, vagy több termék rendelése esetén a speciális csomagolásra tekintettel külön csomagolási díj kerülhet felszámításra. A csomagolási díj mértéke függ a vásárolt kerámia típusú, egyéb törékeny vagy túlméretes/nehéz termék mennyiségétől és méretétől, így annak költségét előre meghatározni tételesen nem lehet, azonban minden vásárlás alkalmával az Ügyfél a szállítási díj költségénél látja, hogy az alapdíjhoz képest mennyi plusz csomagolási költség került felszámításra. (A visszaigazolásban is feltüntetésre kerül ennek mértéke, így az Ügyfél ezt minden esetben ellenőrizni tudja.)

 

 A Szolgáltató ÁFÁ-s számlát állít ki, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő módon.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza az üzlethez